lauantai 25. lokakuuta 2014

Tule seuraamaan matkaani 40 päivän joogahaasteessa

Lauantai 25.10.2014

Päätin sitten osallistua yogaROCKSin 40 päivän haasteeseen. Se käynnistyy maanantaina, eli ylihuomenna. Se on menoa nyt!

Mistä tässä oikein on kyse?

Tavoitteena on osallistua joogatunneille 40 peräkkäisen päivän ajan ja pidän kokemuksestani päiväkirjaa. Katsotaanko selviänkö haasteesta. Mietityttää, jaksanko varmasti osallistua joka päivä? Pystynkö järjestämään aikatauluni siten, että ehdin tunneille?

Kuulemma jo 30 päivän osallistuminen on hyvä saavutus, mutta eihän se minulle riitä. Haluan pystyä suoriutumaan koko haasteesta, kaikki 40 päivää!"40 päivän harjoittelu on vaativaa. Se on vaikeaa. Se tulee olemaan todella haasteellista. Usko kehoon ja sen kykyihin, voimaan ja kestävyyteen joutuu koetukselle. Ja varmasti tulee päiviä jolloin haluaisit jättää haasteen kesken. Mutta kuten eräs kuuluisa joogi on sanonut: "Keep up and you will be kept up!" Tulet löytämään syvältä itsestäsi voimanlähteitä ja elinvoimaa joiden olemassaolosta et edes tiennyt. Jatka vain, ja lopussa tiedät selviytyväsi haasteista muussakin elämässä, ja pystyt asettamaan itsellesi haasteita joista selviät."  

Yllä oleva teksti on ote yogaROCKSin sivuilta, jossa kuvaillaan tämän haasteen haasteellisuutta. Haasteita minä haluan. Ne kiehtovat ja kiinnostavat. En ole koskaan halunnut päästää itseäni helpolla.

Olen käynyt satunnaisesti hot jooga -tunneilla ja kesällä puistojoogassa. Jostain syystä en ole saanut itseäni kuitenkaan säännöllisesti liikkeelle.

Asetan itselleni nyt seuraavat tavoitteet:

1) Pystyn osallistumaan kaikkina päivinä joogatunneille 40 päivän ajan
2) Saan itselleni palautettua rutiinin säännöllisestä liikkumisesta 10 vuoden tauon jälkeen
3) Saan palautettua liikkuvuuden samalle tasolle, jolla se on ollut 10 vuotta sitten

Nämä ovat tavoitteet, joihin pystyn itse vaikuttamaan. Jos näiden mukana tulee muita elämänlaatua parantavia asioita, se on pelkkää plussaa.

Alla kuvia kahden vuoden takaa. Onhan tämä lähtötilanne aika "alkeellinen". Katsotaan, miten haaste tästä lähtee käyntiin.

                  Pihajoogaa Italiassa Ravennassa kesällä 2012
Puistojoogaa Lahdessa kesällä 2012


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti